canape slider image

KANAPEI, ROLATI, SLANE TORTE...

Kanapei sa šunkom i gaudom, sa ruskom salatom, gorgonzolom, pečenicom, sremskom kobasicom, šunkom, mesnim kuglicama ili piletinom u susamu, VIP Kanapei…

grilled meat slider image

JELA SA ROŠTILJA

Zapečena rolovana dimljena piletina, Pile rolovano sa suvim mesom, Faširani rolat sa spanaćem, Koktel roštilj, Sarma, Svinjsko pečenje, Rolovano svinjsko pečenje, Koktel roštilj…

sandwich slider image

SENDVIČI

Sendviči za decu i odrasle sa šunkom, pečenicom, tunjevinom, pršutom…

Miksevi

Miks 1 – 1.500 din/ kg

Torta sa maslinama, slani rolat, korpice sa salatom, proje sa mocarelom, punjena jaja, pileći rafaelo, rolovana šunka, filovani profiteroli, »brodić« kanapei, kanapei sa pečenicom, pilećim prsima, kulenom, čajnom kobasicom i kačkavaljem.

Miks 31.500 din/kg

  Pite sa sirom, mesom, šampiwonima, zeljem, krompirom, proje sa sirom, tikvicama, suncokretom, sendvičići sa salatom, pečenicom, čajnom i pilećim prsima, korpice sa salatama, “brodić” kanapei.

  Ponsi Miks1.800 din/kg

   Posna proja sa posnim sirom, rolat sa oslićem, torta sa tunom, korpice sa salatom od hobotnice, korpice sa salatom od morskih plodova, posne pihtije, rolovane palačinke, slani mafini, punjeni čeri paradajz ribljom paštetom, posni rafaelo, posni kanapei i korpice (losos, morski plodovi, tunjevina, dagnje surinami).

   Miks 21.500 din/kg

   Minjoni sa kikirikijem, korpice sa salatom, proje sa gorgonzolom i pistaćima, punjena jaja, punjeni čeri paradajz, rolovani kačkavalj i dimljeni vrat, filovani profiteroli, »brodić« kanapei, kanapei sa pečenicom, pilećim prsima, kulenom, čajnom kobasicom i kačkavaljem.

   Miks 41.500 din/kg

    Rolat od blitve sa mešanim povrćem, ajvar rolat sa urnebesom, mak rolat sa suvim mesom i kiselim krastavcima, aromatični rolat sa šunkom, kačkavaljem i paprikom, torta sa maslinama, minjoni sa kikirikijem.

    Miks za decu – 1.500 din/kg

     Sendvičići sa pečenicom i pilećim prsima, rolat sa šunkom i kačkavaljem, »brodić« kanapei, korpice sa salatama, filovane proje, pileći rafaelo, kanapei sa pečenicom, pilećim prsima, i čajnom kobasicom.