Rajski Zalogaj

Ketering koji pruža ekskluzivno iskustvo gastronomske čarolije, spajajući savršeno ukusne zalogaje sa sofisticiranom prezentacijom, donoseći rajski užitak na vašu proslavu. 

Pogledajte naš meni

Naše usluge

Dečiji rođendani

Posebna ponuda za dečije rođendane:
Koktel pecivo, kiflice, mini sendviči, kanapei sa gorgonzolom i pistaćima, “Woody” kanapei, ćevapčići…

Kompanijske proslave

Kod nas možete poručiti sve što Vam je potrebno za proslavu Vaše firme. Mi smo tu da predlozima i savetima pomognemo pri izboru najbolje ponude za Vas i Vaše goste.

Dostava

Dostava hrane na području Pančeva je besplatna. Dostava za Beograd 600 din. Dostava za dalje destinacije iznosi 30 dinara/1km.

Kod nas možete iznajmiti metalni pribor, tanjire, stolove, stolnjake itd…

Kontaktirajte nas i započnite planiranje vašeg savršenog događaja!

Prepustite se kulinarskom blaženstvu na vašoj sledećoj proslavi! Naš ketering tim je spreman da vaše snove pretvori u ukusnu stvarnost.

Jedan zalogaj jedna priča

Hrana nas spaja, opušta i čini zadovoljnim. Bilo iz domaće kuhinje ili iz egzotičnog podneblja, naša čula je uvek stavljaju u centar pažnje. Svaki zalogaj je svet za sebe i ima svoju priču, jer bez obzira na događaj ljudi govore o hrani.

Zato, Vi se posvetite gostima, a Rajski Zalogaj će za Vas pripremiti, aranžirati i dostaviti na željenu adresu vrhunski pripremljeno slano i slatko posluženje. U prilici smo da Vam ponudimo sve vrste kanapea, sendviče, slane zalogaje, jela od mesa, rolate, salate, slane torte, peciva, torte, sitne kolače…
Vaše privatne ili kompanijske proslave, rođendani, seminari i krsne slave, ostaće upamćene po ukusu i vrhunski aranžiranoj hrani. Mi smo tu da predlozima i savetima pomognemo pri izboru najbolje ponude za Vas i Vaše goste.

Ako je priprema hrane umetnost, mi stvaramo hranu koja budi sva čula i zadovoljava sve ukuse!